Onze missie en visie

MISSIE

Wij willen in ons opleidingscentrum werkzoekenden opleiden tot professionele technici om, door middel van werk, volwaardig deel te kunnen nemen aan onze multiculturele samenleving. Om dit te bereiken geeft INTEC BRUSSEL vzw, op basis van een duidelijk profiel, hoogwaardige informatica-opleidingen die zich kenmerken door: hoge technische kwaliteit van de opleidingen een open geest naar mensen uit verschillende streken en culturen een democratische, controleerbare werking

VISIE

Algemeen: in de loop van de jaren hebben verschillende initiatieven van buitenschoolse opleidingen verschillende verschijningsvormen gekend. Telkens gekenmerkt door een gedreven inzet van privé en overheidspartners bij het opleiden van werkzoekenden met als doel: integratie door middel van werk. Ook INTEC BRUSSEL vzw heeft dit als opdracht en kiest heel duidelijk voor het samenbrengen van twee doelstellingen: respect voor andere culturen en een afspiegeling zijn van de samenleving door in zijn aanbod bewust te werken naar het opleiden van kort-geschoolden, langdurige werkzoekenden, migranten en kansengroepen in het algemeen informatica-opleidingen aanbieden met een sterke technische inhoud en nauw aansluitend bij de eisen van de arbeidsmarkt.

Waarom werken bij INTEC BRUSSEL?

De sfeer op je werk maak je samen met je collega’s. Bij INTEC BRUSSEL kom je terecht in een gedreven en enthousiast team van medewerkers die altijd klaarstaan voor elkaar én voor de cursisten. We kunnen eigenlijk heel veel redenen opnoemen om bij ons te komen werken, maar het belangrijkste is wel dat wat we doen er echt toe doet!Daarnaast help je mee om de wereld van morgen vorm te geven. Technologische innovaties gebeuren in een stroomversnelling en informatica speelt daar een grote rol in. Mensen opleiden om deze technologie juist te ontwikkelen, te testen, te analyseren en te implementeren is daarom een heel dankbare en cruciale taak. Volg ons op onze facebook pagina waar je de sfeer al eens kan opsnuiven.

Bestuursorgaan (Raad van Bestuur) 2021

NaamFunctie
Frans De KeyserVoorzitter
Joeri PavlovicPenningmeester
Marius KoersBestuurder
Bart JaekenBestuurder

GEZICHTEN ACHTER INTECBRUSSEL