Opleidingen worden geladen...
No image

Neem je toekomst in handen: word web developer

  • Nieuws
  • 11/13/2019 3:26:58 PM

Vanaf 2020 zal INTEC BRUSSEL het opleidingsaanbod vergroten met de nieuwe opleiding web developer/webontwikkelaar.

Wat is een webdeveloper precies?

Een webdeveloper is een programmeur die zal meehelpen aan het creëren van applicaties en websites. Als we dit weten, kunnen we concluderen dat het werkveld zeer divers zal zijn. In welke sector heeft men geen website meer nodig? Zonder online platform bestaat men niet. Het is dus onnodig uit te leggen waarom webdeveloper zo belangrijk zijn en aan belang zullen toenemen.

 

What do you want to do ?
New mail

Een opleiding om je te ontwikkelen tot web developer.

Alleen maar leren programmeren? Om een goede web developer te worden bieden wij een opleiding van 7 maanden aan waarin, theorie aanbod komt. Zo zullen er verschillende programmeertalen aanbod komen die men nodig heeft, en wordt de kennis getoetst aan de hand van praktische voorbeelden. Zo wordt HTML en CSS uitgebreid behandeld.

In het Engels…

Onze opleiding webontwikkelaar zal doorgaan in het Engels. Waarom? Als VZW gevestigd in hartje Brussel is het belangrijk rekening te houden met de meertaligheid in België. Nederlands is niet altijd de voertaal en dit zien we ook op de werkvloer. Steeds belangrijk wordt het om meertaligheid voorop te stellen. Daarom zal onze nieuwste opleiding in het Engels doorgaan.

Overtuigd van een opleiding in web development? Aarzel niet en schrijf je hier in.

What do you want to do ?
New mail

Volg ons de klok rond

Schrijf je in voor een opleiding en start nu je eigen verhaal!